Crypto Marktoverzicht: Redenen achter BTC-Daling

November 28, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Crypto Marktoverzicht: Redenen achter BTC-Daling

De waarde van Bitcoin is door rond 14% sinds zijn recente piek gedaald, en andere belangrijke cryptos hebben kostuum gevolgd, die een stijgende looppas rammelen. Prijs van Bitcoin hing rond $57.000 op Donderdag, zijn laagste niveau sinds midden oktober, na kort het dalen onder $56.000 een vroeger dag.

Tot dusver is deze maand, de waarde van BTC door 6% gedaald, verlatend investeerders van onzeker hoe diep de daling kan gaan. Mijn standpunt als PR-hoofd van een grote crypto uitwisseling staat me toe om de markt aan binnen te merken en wat vandaag gebeurt is zeer gelijkaardig aan wat in het verleden gebeurde. Naar mijn mening, is dit enkel een terugtrekking aangezien Bitcoin macht alvorens zijn volgende sprong aan nieuwe hoog verzamelt te maken.

 

Nochtans, is de prijs van Bitcoin dramatisch in de afgelopen weken van de piek van bijna $69K gedaald het eerder deze maand bereikte, stellend de kwestie van waarom de vorige correctie minder tijd vergde en niet streng was.

 

Wat Crypto om heeft veroorzaakt te vallen?

De duik in crypto prijzen kan aan veelvoudige factoren worden toegeschreven. Onder hen is de Effecten en de Uitwisselingscommissie die (die seconde) een bitcoin ETF verwerpen, die waarschijnlijk miljarden dollars gezien hebben zou in de cryptocurrencymarkt worden gegoten.

Voorts haalt China zijn greep bij Bitcoin-de mijnbouw aan, zeggend zal het „bestraffende elektriciteitsprijzen“ voor sommige crypto mijnen als deel van zijn volgende fase van hardhandig optreden overwegen.

In verwant nieuws, ondertekenden de V.S. President Joe Biden een $1,2 triljoen infrastructuurrekening vorige week, die bepalingen omvat die belastingsimplicaties voor crypto investeerders konden hebben.

 

Bovendien, geloof ik dat de toenemende het verkopen druk en winst-neemt de andere bijdragende factoren is. Wij ervaren crypto natuurlijke cyclus. Wanneer de activa verslaghoog bereiken, verkopen de mensen hun activa. Nochtans, kan de grote verkoop in de daling van de waarde resulteren.

 

Cryptocurrencies is ook geraakt door een versterkende dollar, die altijd een negatieve factor is.

Ned Segal, CFO van Twitter, ook tot gemaakt negatieve opmerkingen over cryptocurrency, die de markt kan beïnvloed hebben. Volgens hem, is investeren van contant geld in crypto activa op dit punt niet wijs.

Daarom is het geen verrassing dat de Crypto Vrees & Hebzuchtindex aantoont dat het marktgevoel, dat vorige week neutraal was, nu op „vrees“ grondgebied met een lezing van 32/100 vanaf het schrijven is.

Nochtans, er geen reden is dat door de vluchtigheid van Bitcoin moet worden verrast, in gedachten houdend heeft het een regelmatige stijging van waarde na verloop van tijd getoond.

Het schijnt als Bitcoin is op zijn manier om terug naar nieuwe prijsverslagen te stuiteren. Nog, alhoewel wij sommige tekens van terugwinning zien, moet het te vroeg van een volwassen stijgende tendens spreken.

De gemiddelde richtingindex (ADX) die tendenssterkte momenteel zich bevindt bij 13,26 meet, wijzend op een zwakke tendens. Ik denk de stieren ook vermoeid zijn en wat tijd vergen terug te krijgen en te consolideren.

 

 

Het volgende niveau van weerstand, naar mijn mening, is $60K. Nadat BTC-de prijs door het breekt, kunnen wij de versnelde groei en nieuwe hoogten verwachten.

Wat Volgende is voor BTC?

Een stijgend die aantal mensen en de ondernemingen worden aan Bitcoin wordt blootgesteld. Aldus, volgens documenten met de Effecten van de V.S. en de Uitwisselingscommissie worden ingediend (seconde), voegde Morgan Stanley 1,5 miljoen aandelen van het Vertrouwen van Grayscale toe Bitcoin (GBTC die).

Verscheidene beleggingsondernemingen begonnen aanbiedend crypto aan cliënten, met inbegrip van Goldman Sachs, JPMorgan-Jacht, en Wells Fargo. Met hoogste cryptocurrencyontwikkelingen zoals El Salvador die Bitcoin als wettig betaalmiddel, de lancering van de eerste Bitcoin-toekomst ETF, en Tesla en MicroStrategy goedkeuren die Bitcoin-reserves toevoegen aan hun balansen, schijnt het zeer waarschijnlijk dat de exponentiële groei van crypto goedkeuring prijsverhogingen voor Bitcoin en andere belangrijke muntstukken zal drijven.

Hoogste Maandelijkse Gainers

In de loop van de afgelopen 30 dagen was het Ruimtex (MPX) muntstuk, van Mars de hoogste uitvoerder die overweldigende 1.447.841,08% maken maandelijkse aanwinst. Op het tijdstip van het schrijven, dreef het bij $0,000007489 handel, omhoog door 460% in een dag. MPX is een cryptocurrency op het verstrekken van hoofdoutput aan het Project dat van Mars van Elon Musk wordt gericht.

 

Dogebonk (DOBO), een teken op de Slimme Ketting van Binance (BSC) met deflatoire eigenschappen en de automatische opbrengstgeneratie, waren de tweede bovenkant presterend altcoin, postend een maandelijkse aanwinst 11.823,12%. Het werd het laatst verhandeld bij $0,0000003291, onderaan langs 8,7% in 24 uren.

 
De Zonne-energie (SEG), een deflatoir BEP20-teken van de Slimme die Ketting van Binance op het creëren van photovoltaic elektrische centrales in Brazilië wordt gericht, was derde hoogste gainer die voor de laatste 30 dagen, een maandelijkse aanwinst van 12.431,32% posten. In de loop van de afgelopen 24 uren, verminderde het door 74,70% tot $0,0008315 nochtans.
 
Het muntstuk om te vissen (CTFT) was vierde hoogste gainer, die een 9,131.47% aanwinsten maand-op-maand merken. Bij laatste controle, dreef het bij $1,40 handel, omhoogdoor 85,70%%in24uren.
 
De volgende best-uitvoerder was Arbis-Financiën (ARBIS) muntstuk, makend een aanwinst 4,112.74% in de loop van de afgelopen 30 dagen. Op het tijdstip van het schrijven, nam het met 21,66% in de laatste 24 uren toe tot $0,0005518.
 
 
Samen met andere hoogste uitvoerders, maakte FarmerDoge (GEWAS) verbazende maandelijkse aanwinsten, die met 3,844.38% in de loop van de afgelopen 30 dagen toenemen. Op het tijdstip van het schrijven, GEWAS bij $0.008346, lichtjes neer door 1,7% in het verleden de 24 uren wordt verhandeld dat.
 
 
Gelieve van nota te nemen, dat dit artikel op Dinsdag werd gebeëindigd, en de situatie zou sindsdien kunnen veranderd zijn. Dit materiaal verscheen ten eerste op Cointelegraph