van de Mijnwerkersmachine ebang ebit E10.3 vierentwintigste ASIC van 2640W BTC het Tarief van de Mijnwerkerswith high hash

Plaats van herkomst China
Merknaam Ebang
Certificering CE
Modelnummer Ebit E10.3
Min. bestelaantal 1 reeks
Prijs $350-$1000/Piece
Levertijd 5-8 het werkdagen
Betalingscondities T/T, MoneyGram, paypal Western Union, usdt, visum
Levering vermogen 10000+set+15 dagen

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Model Ebit E10.3 Versie Februari 2018
Algoritme Sha-256 Hashrate 24TH/s
Macht 2640W Geluidsniveau 75db
Grootte 146 x 189 x 418mm Gewicht 10KG
Hoog licht

de Mijnwerker Machine van 2640W BTC

,

Ebite10.3 BTC Mijnwerker Machine

,

De Mijnwerker van Ebangebit E10.3 vierentwintigste ASIC

Laat een bericht achter
Productomschrijving

BTC Ebang Ebit E10.3 24t 2640W met Hoge Knoeiboel Rate Advantage

Specificaiton

 

 

Fabrikant Ebang
Model Ebit E10.3
Versie Februari 2018
Grootte 146 x 189 x 418mm
Gewicht 10000g
Geluidsniveau 75db
Ventilator 4
Macht 2640W
Voltage 12V
Interface Ethernet
Temperatuur 5 - 45 °C
Vochtigheid 5 - 95%

 

De Ebitmijnwerker E10.3 keurt de recentste onafhankelijke ontwikkelde 10nm-spaander DW1233 goed, kan het ideale knoeiboeltarief 24TH/S zijn, en de verhouding van de machtsconsumptie is 105W/T. Het heeft lage macht, het hoge voordeel van het knoeiboeltarief, en het gebruiken van onafhankelijke heatsink, met uitstekende hittedissipatie. Heatsink die de recentste technologie plakkend, shell materiaal gebruiken is robuuster, om betere bescherming te bieden voor uw machine en hoog voordeel aan de globale mijnwerkers te brengen. De machine vereist twee 1800W-voedingen, elk met 10 schakelaars.

 

 

Algoritme van Ebit E10.3

Met dit die een Bitcoin-mijnwerker zijn, is het algoritme sha-256. Het algoritme is synoniem met veilig het zijn. Er is geen bekende uitvlucht geweest die tot het een perfect het hakkenalgoritme maakt. De eenheid schept ook van het hebben van snelle mijnbouwmacht op.


De mijnwerkers zijn sneller verbindend aan munt nieuwe muntstukken dan een ander algoritme. De spaandernaam is DW1228, die door diverse Bitcoin-mijnwerkers is gebruikt. Het komt met vier spaanplaten, een spaandertelling van 280, en de grootte van de spaander is 10nm.


Efficiency van de mijnwerker

De efficiency van de mijnwerker is standaard en maakt mijnbouw gemakkelijk en snelle Bitcoin. Één krediet voor efficiency is hoge machtsconsumptie. De eenheid moet de hoogste machtsconsumptie hebben dan andere Bitcoin-mijnwerkers.


En vandaar dat zal de mijnbouw met deze eenheid u meer kosten. De elektriciteitsrekening zal hoog zijn, maar de resultaten zullen een voordelige mijnbouwervaring zijn. Met hoge macht, betekent het de mijnwerkerspakken een stempel wanneer het over minting nieuwe Bitcoin komt.


Knoeiboeltarief van Ebang Ebit E10.3

Er is een knoeiboeltarief van 24th/s dat met deze eenheid komt. Één voordeel om een hoog knoeiboeltarief te hebben is de snelle snelheid van mijnbouwcrypto. Het netwerk is hoogst veilig, en het beschermt gebruikers tegen de 51 percentenaanval.


Een hoog knoeiboeltarief zorgt ook ervoor dat de eenheid blokraadsels sneller oplost. Met dit knoeiboeltarief, tonen de statistieken u $8 in Bitcoin-opbrengst per dag kunt krijgen. En vandaar dat gebruiken de meeste gebruikers van Ebit E10.3 hen voor grote schaalmijnbouw.


Vochtigheid en Temperatuurniveaus

Voor de mijnwerker aan het werk efficiënt, moet het onder bepaalde voorwaarden werken. Deze omvatten juiste opslag en het gebruiken van hen in de juiste temperatuuromstandigheden. De maximumvochtigheid om deze mijnwerker te gebruiken is 95 percent, met 5 percenten die het minimum zijn.


De temperatuur is ook belangrijk aangezien het maximum 40 graden Celsius is. U kunt deze mijnwerker bij een minimum van minus 10 graden Celsius gebruiken. De mijnwerker komt met 2 ventilators met het koelen te helpen.


De Rentabiliteit van Ebang Ebit E10.3

De huidige marktgegevens tonen een winstverhouding van -33 percenten met een jaarlijks terugkeerpercentage van -290 percenten. Alle gegevens zullen van één plaats van een andere, afhankelijk van elektriciteitstarieven verschillend zijn.


Krijg om wanneer beste aan mijn Bitcoin te kennen, vooral wanneer de markt de muntstukken goedkeurt. Met meer dan 40 muntstukken aan mijn met deze eenheid, bent u verbindend om een voordelig resultaat te krijgen.


Garantie van Ebang E10.3

De Ebangfabrikant biedt een halfjaarlijkse garantie aan de aanvankelijke koper aan.

NOTA: De bovengenoemde informatie is voor onderwijs slechts doeleinden. Wij zullen niet gehouden worden voor om het even welke opgelopen verliezen aansprakelijk terwijl mijnbouw met deze eenheid. Crypto de mijnbouw is een risicodragende investering.

 
 

 

 

van de Mijnwerkersmachine ebang ebit E10.3 vierentwintigste ASIC van 2640W BTC het Tarief van de Mijnwerkerswith high hash 0van de Mijnwerkersmachine ebang ebit E10.3 vierentwintigste ASIC van 2640W BTC het Tarief van de Mijnwerkerswith high hash 1van de Mijnwerkersmachine ebang ebit E10.3 vierentwintigste ASIC van 2640W BTC het Tarief van de Mijnwerkerswith high hash 2van de Mijnwerkersmachine ebang ebit E10.3 vierentwintigste ASIC van 2640W BTC het Tarief van de Mijnwerkerswith high hash 3van de Mijnwerkersmachine ebang ebit E10.3 vierentwintigste ASIC van 2640W BTC het Tarief van de Mijnwerkerswith high hash 4van de Mijnwerkersmachine ebang ebit E10.3 vierentwintigste ASIC van 2640W BTC het Tarief van de Mijnwerkerswith high hash 0van de Mijnwerkersmachine ebang ebit E10.3 vierentwintigste ASIC van 2640W BTC het Tarief van de Mijnwerkerswith high hash 1van de Mijnwerkersmachine ebang ebit E10.3 vierentwintigste ASIC van 2640W BTC het Tarief van de Mijnwerkerswith high hash 2van de Mijnwerkersmachine ebang ebit E10.3 vierentwintigste ASIC van 2640W BTC het Tarief van de Mijnwerkerswith high hash 3

 

Waarom kies ons?

 

van de Mijnwerkersmachine ebang ebit E10.3 vierentwintigste ASIC van 2640W BTC het Tarief van de Mijnwerkerswith high hash 9

 

1.Offer uitstekende Klantenservice

Naverkoopteam de 24 urendienst voor u, veelvoudige contactmethodes, Alibaba, Whatsapp, Wechat, de deskundige onlineondersteuning van Facebook
 
2.Five-ster lof van klanten
Controle uit de commentaren hierboven, hebben wij ijlen overzichten ontvangen
 
3.Honest en de transparante dienst
Wij zullen u al prijsinformatie, geen andere verborgen kosten, vertellen en zullen u het naverkoopbeleid laten kennen hoe te om ons te contacteren en het probleem op te lossen
 

4. Vermogen van compan

Ons bedrijf leidt de bovenkant van de de industrienorm en levert altijd inspanningen om professionele de dienst en kwaliteitsgoederen te verstrekken.

 

5. Safty
Alibaba kan 100%-verzekering van uw geld en goederenveiligheid maken. En de oorspronkelijke contracten van de mijnwerkersorde kunnen worden verstrekt.

6. Concurrerende producten
Wij verstrekken volledige reeksenmijnwerkers in de markt wat soorten merken zoals Bitmain Antminer, Innosilicon-Mijnwerker, Avalon Miner, WhatsMiner, EBIT-Mijnwerker, enz. hebben behandeld. Wij hebben ook onze het testen fabriek, om de dienst van stof het schoonmaken, het testen, onderhoud, pakket en al one-stop dienst te verlenen.
 
7. Vraag om Terugkoppeling
Wij zullen regelmatig vragenlijsten, en contactklanten één week na het ontvangen van de goederen om over de de productervaring en suggesties voor verbetering te onderzoeken sturen. Om onze diensten, logistiek en producten te verbeteren
 

 

FAQ
Q1: Hoe kan ik uw recentste product en prijslijst krijgen?
A1: Gelieve te verstrekken uw contactgegevens (zoals Facebook, E-mail, Whatsapp, Skype, Trademanager, Wechat) aan ons. Wij zullen u contacteren en zullen ons citaat naar u zo spoedig mogelijk verzenden.

Q2: Kon Who de Garantie onderhouden verstrekken?
A3: Als het binnen de garantieperiode is, zal de originele fabriek van de mijnwerkers van het de oorzaak zijn. Als het uit garantie is,
wij zullen de betaalde onderhoudsdienst verlenen.

Q3: Hoe ongeveer de betaling?
A4: Wij steunen hoofdzakelijk Bitcoin, T/T-bankoverdracht, MoneyGram, Creditcard, Western Union, Contant geld.

Q4: Wat is uw verzendwijzen?
A5: Wij gebruiken UPS, DHL, Fedex, EMS, TNT of de cargadoor als uw verzoek.
Garantie & Reparaties
 
van de Mijnwerkersmachine ebang ebit E10.3 vierentwintigste ASIC van 2640W BTC het Tarief van de Mijnwerkerswith high hash 10
 
Garantiebeleid
 
De Periode van de nieuw Productgarantie
De garantieperiode is 1 jaar. Als er een probleem tijdens de garantieperiode is
wij zullen twee oplossingen verstrekken:
1. Contant geldcompensatie
2. Vrije levering van toebehoren en hulp met ingebouwde programmatuurverbeteringen

De Garantieperiode van het tweede Handproduct

sommige producten hebben geen garantie: Wij zullen de machine en Sn-code testen om video vóór verzending te verzenden om het normale gebruik van de machine te verzekeren. Wij steunen online video, kunt u ons door videogesprek contacteren om op de test, de verpakking en de levering van de machine in de video te letten.
Als uw machine beschadigd is:
1. Wij geven online videoraad voor technische ingenieurs om de problemen van de machinemislukking op te lossen;
2. Wij verlenen de delendienst bij kostprijs
 

Verpakking en het verschepen

 

van de Mijnwerkersmachine ebang ebit E10.3 vierentwintigste ASIC van 2640W BTC het Tarief van de Mijnwerkerswith high hash 11

 

Een verscheidenheid van vervoersmethodes zijn beschikbaar:

 

1. Globaal vervoer. (Behalve één of andere landen en APO/FPO)

2. Verwerk de orde op tijd na het bevestigen van de betaling.

3. Wij verschepen slechts aan het bevestigde ordeadres. Uw ordeadres moet uw verzendadres aanpassen.

4. De getoonde beelden zijn geen daadwerkelijke producten en zijn voor slechts verwijzing.

5. De tijd van de de dienstdoorgang wordt verstrekt door de drager, exclusief weekends en vakantie. Het verschepen de tijd kan, vooral tijdens vakantie variëren.

6. Als u niet de verzending binnen 30 dagen na betaling hebt ontvangen, gelieve ons te contacteren. Wij zullen de verzending volgen en zullen aan u zo spoedig mogelijk terugkeren. Ons doel is klanten tevreden te stellen!

7. wegens het van de voorraadsituatie en tijd verschil, zullen wij om van ons eerste beschikbaar pakhuis voor snelle levering verkiezen te verschepen.

Overzees, lucht en uitdrukkelijk

 

van de Mijnwerkersmachine ebang ebit E10.3 vierentwintigste ASIC van 2640W BTC het Tarief van de Mijnwerkerswith high hash 12

 

Nota:

wegens marktschommelingen is alle verkoop definitief. Gelieve te herzien onze voorwaarden voor extra details. In de onwaarschijnlijke gebeurtenis van een prijsverandering zal u door een lid van ons team worden op de hoogte gebracht. Wij zullen een bijgewerkte aanbieding verzenden waarmee u zult kunnen beslissen als u met de aankoop zou willen verdergaan of annuleren. De meeste punten zouden binnen 5-8 het werkdagen afhankelijk van beschikbaarheid moeten verschepen.