GEBRUIKTE BTC-Mijnwerker AvalonMiner 1126 Pro 68Th de mijnbouwmachine van Canaan bitcoin

Plaats van herkomst China
Merknaam Canaan
Certificering ce
Modelnummer 1126 Pro
Min. bestelaantal 1
Prijs 3095$
Verpakking Details doos
Levertijd 7-15 dag
Betalingscondities USDT, L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen 1000 per /month

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
fabrikant Canaan Model avalonminer 1126 pro
grootte 331 x 195 x 292mm Geluidsniveau 75db
Macht 3420W Temperatuur 5 - 35 °C
Hoog licht

avalonminer 1126 pro

,

68Th Canaan Bitcoin Mining Machine

Laat een bericht achter
Productomschrijving

GEBRUIKTE BTC-Mijnwerker AvalonMiner 1126 Pro 68Th Canaan Bitcoin Mining Machine

Specificaties

Fabrikant Canaan
Model AvalonMiner 1126 Pro
Ook gekend als Avalon 1126 Pros
Versie Augustus 2021
Grootte 331 x 195 x 292mm
Gewicht 11200g
Spaandernaam K210
Geluidsniveau 75db
Macht 3420W
Interface Ethernet
Temperatuur 5 - 35 °C
Vochtigheid 5 - 95%

 

Canaan AvalonMiner 1126 Overzicht


Canaan AvalonMiner 1126 is de eerste Bitcoin-mijnwerker die een 90Th/s heeft door het bedrijf AvalonMiners wordt geproduceerd die. Het apparaat komt met een maximummachtsconsumptie van 3420W. Één van de mijnwerkers die een hoge machtsconsumptie hebben. Het heeft een machtsefficiency van 38J/TH. Het heeft een geïntegreerd ontwerp voor betrouwbaarheid.

Dit apparaat integreert de voeding met de bijlage. Het heeft een maximumvoltage van 285V en komt met een frequentie die van 50Hz tot 60Hz gaan. De wisselstroom van het apparaat bedraagt 16A. Canaan AvalonMiner 1246 verstrekt grote flexibiliteit en past diverse kabinetformaten. Het heeft een afmeting van (331 mm X 195 mm X 292mm). De bijlage, die van aluminium wordt gemaakt, heeft een netto gewicht van ongeveer 12.8Kg.

Het apparaat komt met vier ventilators. Deze ventilators helpen in de dissipatie van hitte van de machine. De machine veroorzaakt heel wat hitte toe te schrijven aan zijn hoog knoeiboeltarief en zijn hoge machtsconsumptie. Nog, helpt de aanwezigheid van de vier ventilators die de machine bij een temperatuur te houden waar het door de hitte te verdrijven uit de machine wordt veroorzaakt optimaal en efficiënt is.

Om de hittedissipatie te verbeteren die, is het A1126-apparaat hoogst wordt uitgerust met bestand 12038 koelere hoofdventilators op hoge temperatuur. De voorzijde heeft dubbele ventilators, en deze ventilators zijn voor luchtinham. Zij hebben zeven bladen elk, welke verdere verhogingen de het gebiedsdruk van het luchtcontact, die luchtstroompenetratie aan de bijlage verdiepen terwijl het binnenlandse stof wegblaast. Dit verhindert de bijzondere ontwerphulp stofaccumulatie op het dashboard, dat een kortsluiting kan veroorzaken toe te schrijven aan statische elektriciteit.

De fan wordt ontworpen met een voltage van ongeveer 12V en een gelijkstroom van 4.5A. De dubbele die ventilators in het achtergebied worden gevestigd duwt weg warme binnenlandse lucht om betere hittedissipatie te bereiken. Deze die ventilators kunnen onderhoudsarbeiders tegen bladverwondingen ook beschermen door toevallig contact met zijn oppervlakte worden veroorzaakt.

Het wordt ontworpen in termen van software die veranderingen dynamisch aan te passen in de mijnbouwplaatsen worden gedaan, die de operationele stabiliteit van mijnwerkersbrandkast houden, het effect op het plaatsnet minimaliseren, helpen en het mijnbouwleven van het ontwerp uitbreiden. Er is ook een nieuw platform van het Webbeheer dat de voorwaarden van de mijnwerker op om het even welk punt kan controleren. Naast elk van deze, ontdekt het Autoalarm op de apparaten werkende anomalieën. Als de machine aan defect is ontdekt, en het het knoeiboeltarief van het apparaat beïnvloedt, zal het autoalarm het apparaat sluiten.

In het geval waar er een schommelend knoeiboeltarief, een ingebouwde spaander in de belangrijkste controleraad is om de schommelingen in het knoeiboeltarief door intelligente algoritmen te analyseren. Het past ook de ventilator aan en identificeert potentiële netwerkaanvallen en uitvluchten. Het, echter, stabiliseert het knoeiboeltarief om het verlies van het knoeiboeltarief te vermijden.

Alle Asic-Mijnwerkersmachines worden momenteel geprijst aan zeer lage prijzen en zijn een goede het kopen kans, als u een plan op lange termijn, nu opdracht geeft tot het hebt! De mijnwerkers zouden moeten opmerken dat de digitale muntmijnbouw een hoge investeringsmogelijkheid is.